Tort cu mălai, mascarpone și zmeură, fără gluten

110,00 lei

Un delicios tort fără gluten care vă va suprinde: nici nu veți ști ce mâncați așa de bun!

Mălaiul îi dă o textură crocantă, în timp ce crema mascarpone îi dă finețe, iar zmeura din blat și sosul răcoritor îi oferă lejeritatea pe care ti-o dorești de la un tort perfect. Minunat pentru răsfăț zilnic, deoarece nu este foarte dulce și este o gustare sau un desert la care veți dori să reveniți.

Ingrediente: mălai, făină fără gluten, ouă, unt, zahăr brut (puțin si se poate înlocui cu alt timp de îndulcitor la cerere), zmeură, mascarpone, frișcă.

 

Informații suplimentare

Producător

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tort cu mălai, mascarpone și zmeură, fără gluten”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *