Pastramă din piept de rață, feliată

21,00 lei

Piept de rata (cu pielita) marinat in bait ce contine: ceapa, sare, usturoi, miere de albine, cimbru, piper negru, foi de dafin si rozmarin. Perioada de maturare este de 6 zile.

Preparatul se consuma ca atare fiind copt in afumatoare cu lemn de esenta tare.

Termenul de valabilitate este de 45 de zile. Această conservare se datorează următoarelor procese: sare și condimente, tratament termic 90-120°C și temperatura de depozitare între 0-4°C.

Produsul este feliat si vidat în pungi de plastic transparent de uz alimentar cu greutatea de 100g.

Informații suplimentare

Producător

Unitate de masură

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pastramă din piept de rață, feliată”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *