Livrare și plată

Livrare

Livrarea produselor comandate se va face a doua zi dupa plasarea comenzii sau in ziua pe care o specificati, la adresa specificata in momentul lansarii comenzii. Toate produsele se pregatesc personalizat, proaspat, special pentru comanda plasata. 

Orice modificare a adresei / modalitatii de livrare specificate initial se poate realiza prin e-mail transmis la adresa comenzi@ninna.ro in maxim 24 ore de la momentul plasarii comenzii.

Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 150 lei sau 15 lei pentru comenzi mai mici de 150 lei. Valoarea minima a comenzii este de 50 lei. Se percepe o taxa de ambalare de 5 lei / comanda. 

Toate preturile produselor prezentate pe website sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata, dar nu includ costul de livrare in cazul comenzilor mai mici de 150 lei.

Pentru fiecare comanda va fi emis bon fiscal sau factura cu TVA, ce contin toate mentiunile legale obligatorii.

Modalitati de plata:

  • Numerar sau card la livrare 
  • Transfer bancar, pe baza facturii emise. Va rugam trimiteti catre noi copia ordinului de plata ce atesta efectuarea platii  pe adresa comenzi@ninna.ro, specificand numarul comenzii. Contul in care se efectueaza plata este RO17 BTRL RONC RT04 8471 3201 deschis la Banca Transilvania pe SC Bright Healthy Food SRL.